Álmodjuk meg együtt!

Elhivatottság, profizmus, minőségi alapanyagok - Az Aliante Kft. élénk jelenléte a fa- és bútoriparban ennek a három tényezőnek köszönhető. Ezekkel minden területen kivívtuk Megrendelőink elismerését, elégedettségét, bizalmát. Építészeti megoldások, ingatlanfelújítás és üzemeltetés, lakberendezés, faépítészet, wellness - a cél minden esetben ugyanaz: a tervek és hozzá kapcsolódó egyedi elképzelések megvalósítása, elégedett ügyfelekkel.

Örömmel és szakértelemmel állunk neki bármilyen feladatnak, ami faipari technológiákkal megvalósítható. Legyen szó lakásfelújításról, bútorkészítésről, faépítészetről, könnyűszerkezetes épületekről vagy épp wellness szolgáltatásokról, csapatunk célja, hogy minden egyedi igényt ki tudjunk elégíteni.

Aliante Csoport

Generálkivitelezési, faipari és ingatlan-üzemeltetési projektjeink az ország számos pontjára és az országhatáron túlra is kiterjednek.

Beton

Az Aliante csoport több nagymúltú és sikeres építő- és faipari vállalkozás  együttműködésére épülő, magyar tulajdonú cégcsoport.

A csoport szakértelme közel 10 éves építőipari, faipari és létesítménygazdálkodási tapasztalatra épül, a cégcsoport tagjainak szakértelme kölcsönösen erősíti és kiegészíti egymást megrendelőink igényeinek személyre szabott, magas minőségű és ügyfélközpontú kiszolgálása érdekében. Ügyfeleinknek részére end-to-end szolgáltatásokat nyújtunk a generálkivitelezéstől a belsőépítészeti tervezésen és az egyedi bútorgyártási szolgáltatásokon át egészen az ingatlan teljeskörű üzemeltetéséig.

Alt

Szakmailag és műszakilag rendelkezésre álló csapatunk mindig készen áll arra, hogy az általad tervezett ház pontosan úgy nézzen ki, ahogy azt korábban megálmodtad. Cégünk olyan tervezőkkel & kivitelezőkkel dolgozik, akik képesek egyben látni a projektet és biztosítják, hogy a teljes munkafolyamat zökkenőmentesen menjen.

Beton