Merünk nagyot álmodni!

Egy nagyméretű ipari létesítmény megtervezése és kivitelezése számtalan olyan speciális szaktudást, tapasztalatot és kapcsolatrendszert igényel, amellyel kevés építőipari vállalkozás rendelkezik. Az Aliante Solutions ezeken a területeken szerzett referenciái széles körű tudást és  jártasságot biztosítanak üzleti célú megrendelőink számára, az ország bármely pontján.

Kisebb raktárépületektől a komplex ipari- és sportcsarnokokig.

A teljes folyamatot lefedő szakemberhálózattal rendelkezünk.

Saját fa- és asztalosüzemünk garantálja a nagy gyártókapacitást.

Tervezés, kivitelezés, üzemeltetés - minden egy helyen.

Fókuszban az üzleti célok

Egy ipari létesítmény megtervezése és kivitelezése olyan komplex feladat, amely rengeteg körültekintést igényel és számtalan meglepetést rejthet magában. Ez csak úgy kerülhető el, ha rutinos, a folyamatokat és a részleteket alaposan ismerő szakemberek végzik - így Megrendelőink a mindennapi üzleti folyamatokkal foglalkozhatnak az építkezéssel párhuzamosan.

Célunk, hogy Megrendelőink teljeskörű szolgáltatást kapjanak az általuk elképzelt épületek vagy építmények megvalósítása során. Legyen szó tervezésről, építési engedélyek beszerzéséről, energetikai problémák megoldásáról vagy egyedi elképzelések megvalósításáról, csapatunk célja, hogy az ötlet, az elképzelés valósággá váljon és megfelelően kiszolgálja üzleti céljait.

Csarnok- és iparilétesítmény-kivitelezés

A megvalósításban korszerű eszközök és minőségi anyagok segítenek minket.  Amikor a céget felépítettük, fontos volt számunkra, hogy magas minőségű és teljeskörű támogatást biztosíthassunk Ügyfélkörünknek. Ennek érdekében elkezdtünk nyitni különböző területeken dolgozó szakemberek felé. Ma már kapcsolatban állunk földmérőkkel, statikusokkal és egyéb olyan alvállalkozókkal, akik szakmájukban is elismertek és magasan kvalifikáltak. Mindemellett saját tervező és generálkivitelező csapattal rendelkezünk, akik végigkísérik a munkát a tervezéstől a kulcsok átadásig.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Lakások, irodák generálkivitelezését

Homlokzati hőszigetelést

Tetőszigetelést

Burkolást

Épület- és bútorasztalos feladatokat

Festést

Egyedi bútorok gyártását

Lakatos munkákat

Ács munkákat

Villanyszerelést

Miért velünk?

  • Az Aliante Kft. szakértelme több mint negyedszázada áll megrendelői szolgálatában. Jogelődje, a BG Generál kezdetben üzemeltetési és létesítménygazdálkodási fókusszal rendelkezett, majd nagy tapasztalatot szerzett a generálkivitelezés területén is. Minden esetben igényre szabott, innovatív, minőségvezérelt megoldásokat hozzunk létre.
  • Saját szakemberekkel és asztalosüzemmel rendelkezünk, így könnyedén reagálunk az egyedi elképzelésekre is.
  • Cégünk teljeskörű szolgáltatást vállal, akár szerkezetkész, akár kulcsrakész megoldásokat szeretne.
  • A kivitelezés követően, igény esetén vállaljuk az üzemeltetési feladatokat is, egyaránt nyújtunk „soft és „hard” facility menedzsment megoldásokat is partnereink számára.

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg?
Beszélgessünk!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Adatvédelem*