Teljeskörű megoldás - stressz helyett!

Minden ingatlan esetében eljön a felújítás ideje. És aki teljeskörű megoldást keres, nem érheti be egy kis esztétikai „ráncfelvarrással”, hanem szó szerint a dolgok mélyére kell ásnia. Ez nemcsak azért lehet stresszes folyamat, mert mindenhez szakembert kell találnia, hanem azért is, mert könnyen becsúszhatnak váratlan lemondások, nem megfelelő minőségben elvégzett munkák vagy extra kiadások. Teljeskörű szolgáltatásaink segítségével kapkodás, csúszás, lemondás, újraszervezés és stressz nélkül menedzselheti le ingatlana felújítást úgy, hogy az eredménnyel is elégedett lesz!

Kisebb lakásoktól a komplex épületekig vállalunk kivitelezési projekteket.

A teljes folyamatot lefedő szakemberhálózattal rendelkezünk.

Saját fa- és asztalosüzemünk garantálja a nagy gyártókapacitást.

Projektjeink kiterjednek a lakossági és üzleti ingatlanokra is.

Stílusos otthonok

Egy szépen felújított ingatlan sokkal minőségibb életteret jelent, és befektetés szempontjából is előnyösebb. De egy felújítás rengeteg időt és bosszúságot jelenthet, kivéve, ha a megfelelő partnerrel együttműködve zajlik. Az Alianténál mindig az egyedi igények zökkenőmentes lebonyolítására törekszünk – szó szerint a felújítás minden lépéséhez van egy jó szakemberünk –, és arra, hogy a végeredmény prémium minőségű, stílusos és praktikus legyen.

Cégünknél a legapróbb részletekre is figyelünk, és előre tervezünk, hogy Ügyfeleink minden téren elégedettek lehessenek. Nagyszerű tervezőink és kivitelezőink vannak, akik a legjobbnál sosem érik be kevesebbel.

Olyan belsőépítészekkel, bútorgyártókkal, szakmai kivitelezőkkel és kereskedőkkel dolgozunk együtt, akik mind-mind elismertek a saját területükön. És mivel minden munkafázishoz megvannak a szükséges kapcsolataink, Megrendelőink válláról levesszük többek közt az alapanyagbeszerzés vagy a szakemberekkel való hosszas egyezkedés terhét is. Szeretjük a nagy projekteket, így olyan nyaralók, otthonok, ingatlanok felújítását vállaljuk, amelyeknél fontos a luxus és az elegancia. A magánszemélyek mellett vállalkozások számára is elérhetőek vagyunk, legyen szó szállodák, hotelek, éttermek, teljes irodák, üzletek, magánkórházak, fogászatok vagy rendelők teljes körű felújításáról.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Lakások, irodák generálkivitelezését

Homlokzati hőszigetelést

Tetőszigetelést

Burkolást

Épület- és bútorasztalos feladatokat

Festést

Egyedi bútorok gyártását

Lakatos munkákat

Ács munkákat

Villanyszerelést

Miért velünk?

  • Az Aliante Kft. szakértelme több mint negyedszázada áll megrendelői szolgálatában. Jogelődje, a BG Generál kezdetben üzemeltetési és létesítménygazdálkodási fókusszal rendelkezett, majd nagy tapasztalatot szerzett a generálkivitelezés területén is. Minden esetben igényre szabott, innovatív, minőségvezérelt megoldásokat hozzunk létre.
  • Saját szakemberekkel és asztalosüzemmel rendelkezünk, így könnyedén reagálunk az egyedi elképzelésekre is.
  • Cégünk teljeskörű szolgáltatást vállal, akár szerkezetkész, akár kulcsrakész megoldásokat szeretne.
  • A kivitelezés követően, igény esetén vállaljuk az üzemeltetési feladatokat is, egyaránt nyújtunk „soft és „hard” facility menedzsment megoldásokat is partnereink számára.

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg?
Beszélgessünk!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Adatvédelem*