4 fontos érv a jó telephely kiválasztásánál

Ha egy cégnek telephelyre van szüksége, az alábbiakat érdemes végiggondolni, hogy a lehető legjobb döntés születhessen a kérdésben.

Bár a törvény szerint a cégek számára a székhely kötelező, a telephely és a fióktelep csak lehetőség, elég sok vállalkozásnál merül fel, hogy új telephelye vagy telephelyekre lenne szüksége, akár a meglévők mellett. Lássuk, mi mindenre érdemes figyelni, mielőtt letenné a voksát egy első pillantásra jónak tűnő opció mellett.

Mi az a telephely?

Üzleti, szolgáltatási, termelő tevékenység gyakorlásának helyszíne, az adott cég által megjelölt tevékenységi kör(ök) alapján. Egyezhet a székhellyel, de az is gyakori, hogy egy cégnek több különböző telephelye is van.

Mire érdemes figyelni a telephely kiválasztásánál?

1. Könnyű megközelíthetőség: Az egyik legfontosabb szempont, hogy mennyire könnyen tudjuk megközelíteni a leendő telephelyet, és mennyire van közel a székhelyhez, illetve a többi telephelyhez. Számításba kell venni azt is, hogy a szállítók vagy azok az üzleti partnerek hogyan tudnak oda jutni, akiknek ez rendszeresen szükséges.

2. Rugalmas helykihasználás: Érdemes olyan lehetőségben gondolkodni, ahol akár több helyiség is bérelhető, amelyek rugalmasan alakíthatók: elkülöníthetők, összevonhatók, és a funkciók sincsenek kőbe vésve, így akár többféle üzemként, raktárként, logisztikai parkként vagy ipari területként használhatók.

A jó megközelíthetőség, illetve a rugalmasság számunkra is nagyon fontos, ezért ezek nagy hangsúlyt kapnak az Aliante Kft. körmendi telephelyén lévő kiadó épületeinkben. Igényekre szabható extra szolgáltatásokkal és remek ár-érték aránnyal is segítjük Önt, hogy cége olyan telephelyen működjön, amely minden tekintetben hozzájárul vállalkozása sikeréhez! Kíváncsi a részletekre? Kérje ajánlatunkat!

3. Ár-érték arány: és bár a végére hagytuk, nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a minőség mellett a megfizethetőség is milyen fontos szerepet játszik a megfelelő telephely kiválasztásánál. Nem véletlenül népszerűek azok a telephely opciók, amelyeknél az ár-érték arány megfelel a cégek elvárásainak, vagy akik többet adnak a leendő bérlőknek a pénzükért, esetleg valami „kis pluszt” nyújtanak a többi szóba jöhető telephelyhez képest.

4. Extra szolgáltatások: Itt az infrastruktúra olyan további plusz előnyeire gondolunk, amelyeknek hosszabb távon biztosan az előnyeit élvezné az Ön vállalkozása. Cégünk kamerarendszerrel felszerelt, 24 órás portaszolgálat által biztosított telephelye 2 MWh ipari áramvételi lehetőséget, víz-, szennyvíz hálózatot, fűtést, „soft” és „hard” facility menedzsment szolgálatást és parkolást is biztosít nemzetközi és hazai bérlői számára, garantálva a zavartalan és hatékony működést.

Telephelybérlés szolgáltatásunk keretében a fentieket mind-mind biztosítjuk, és ezek mellett igény szerint (ide linkelhetjük szerintem, hogy hol léphetnek kapcsolatba a céggel: további segítséget is tudunk nyújtani. Például telepítjük, illetve karban tartjuk gépsorait, berendezését, de logisztikai és komissiós szolgáltatással is állunk rendelkezésére.