Kattints Kattints

Aliante Solutions

21 év

Tapasztalattal rendelkezik cégünk

20+

Alvállalkozó segíti csapatunk munkáját

3-4 hónap

Akár ennyi idő alatt elkészítjük ingatlanod

Generálkivitelezés korszerűen

Generálkivitelezés korszerűen

Fontos számunkra, hogy korszerű eszközökkel és minőségi anyagokkal építsük meg és adjuk át ügyfeleink számára a megálmodott ingatlanokat. Folyamatosan követjük az aktuális trendeket, a különböző, generálkivitelezésben használatos technológiai fejlesztéseket. Ennek köszönhetően otthonod modern rendszerekkel és eszközökkel lesz felszerelve és berendezve a nagyfokú komfort érdekében.

Megbízható generálkivitelezőt keresel?

A generálkivitelezés egy komplex feladat, ami több szakterületet is lefed - emiatt sok esetben nehéz megfelelő generálkivitelező céget találni. Számunkra fontos, hogy magas minőségű és teljeskörű támogatást biztosítsunk ügyfélkörünk számára. Ennek érdekében kapcsolatban állunk a kivitelezést megelőzően is szükséges szakemberekkel, úgy mint földmérőkkel, statikusokkal. Mindemellett saját tervező és generálkivitelező csapattal rendelkezünk, akik végig kísérik a kivitelezést a tervezéstől a kulcsok átadásig. Amennyiben megbízható generálkivitelezőt keresel, kérj egyedi ajánlatot tőlünk!
 

Generálkivitelezés gyorsan: kulcsrakész ház építése néhány hónap alatt

Elsőre átverésnek, de legalább is nagyon megdöbbentőnek tűnhet az a kijelentés, hogy néhány hónap leforgása alatt a semmiből megépítjük kulcsrakész házadat. Valóban megépítjük! Honlapunkon hamarosan megjelenő mintaházaink építési ideje 3-4 hónapra minimalizálható. Amennyiben nincs kedved éveket építkezéssel tölteni, rendeld meg tőlünk még ma kulcsrakész mintaházaink egyikét, és mi néhány hónap leforgása alatt átadjuk részedre!

Milyen előnyei vannak a kulcsrakész mintaházaknak?

A kulcsrakész mintaházak egyik legnagyobb előnye, hogy gyorsan elkészülnek, de számos más tulajdonságuk miatt is említést érdemelnek. Ezek a szerkezetek tartósak, könnyen és gyorsan felépíthetőek, illetve a hagyományos épületekhez képest a vékonyabb falvastagságok miatt helytakarékosak. Minőségi, természetes anyagok felhasználásával készítjük őket és megfelelnek a fokozatosan szigorodó energetikai elvárásoknak is. Ezek a könnyűszerkezetes készházak a legmodernebb épületek közé tartoznak, amelyek kiváló hang- és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, alacsony energia igénnyel.
 

Aliante Solutions

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket