Kattints Kattints

Aliante Solutions

21 év

tapasztalattal rendelkezik cégünk

50+

Házat tervezett meg és kivitelezett

20+

Alvállalkozó segíti csapatunk munkáját

Tervezés és építés

Tervezéstől az építésig hatékonyan

Korábban cégünk kizárólag kivitelezéssel foglalkozott, azonban 2020-ban bővítettük tevékenységünket tervezéssel és belsőépítészeti munkákkal is. Úgy gondoljuk, hogy a legnagyobb hatékonyságot azzal érhetjük el, ha az elejétől végig tudjuk kísérni ügyfeleinket a teljes folyamaton. A tervezéstől az építésig minden műveletet nagy szakértelemmel látunk el. Együttműködő partnereink mind kiemelkedőek a saját területükön, legyen szó szakági kivitelezőkről, építőanyag kereskedőkről vagy könnyűszerkezet gyártókról. Így garantálni tudjuk a magas minőséget minden területen az építkezés teljes időtartama alatt. 
 

Segítség tervezésben, építkezésben

A kivitelezés folyamán rengeteg kérdés, probléma felmerülhet, az Aliante azonban megtalálja a megoldást, bármilyen komplex  legyen is az. Csapatunk magas kvalitású szakemberekkel rendelkezik, akik feladata, hogy az ajánlatkérést követően az alapoktól egészen a kulcsok átadásig minden területen maximálisan teljesítsenek. 
Kérdésed van a tervekkel kapcsolatban? Tanácsra van szükséged az elektromos kiállások helyére vonatkozóan? Közel 20 éves múltunk garancia arra, hogy munkatársaink mindig a legjobb megoldási javaslattal állnak elő, hogy segítsenek álmaid otthona, vagy elképzelt irodád megvalósításában. 
 

Mindenben segítünk a tervezéstől az építésig

Célunk, hogy levegyük a terheket a válladról és neked csak egyszerű döntéseket kelljen hoznod a tervezés vagy a kivitelezés során. Mivel a megrendelő többnyire laikusan áll az építőipari folyamatokhoz, szakembereink segítenek eligazodni a nehéz, eldöntendő kérdésekben. Nem tudod, hogy melyik lenne a legjobb anyag, mi lenne a legoptimálisabb kialakítás? Segítünk ezekben is! Az alapanyagok beszerzése általában hosszú időt és sokrétű tapasztalatot igényel. Mi igyekszünk ár-érték arányban az időtálló és a lehető legmegbízhatóbb termékeket ajánlani. Legyen szó tűzvédelemről, biztonságtechnikai rendszerről, gépészetről, hőszivattyúról, erős-és gyengeáramról, nálunk nem akadály egyetlen korszerű rendszer kiépítése sem.


 

Aliante Solutions

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket