Kattints Kattints

Aliante Solutions

21 év

Tapasztalattal rendelkezik cégünk

100+

Ingatlant terveztünk és valósítottunk meg

20+

Alvállalkozó segíti csapatunk munkáját

Ingatlan teljes felújítás

Itt az ideje az ingatlan felújításnak?

Változó világunkban napról-napra jelennek meg a különböző változások, stílusok, amelyek  váltják egymást és korszerűbbnél, korszerűbb megoldások látnak napvilágot. Minden ingatlan esetében eljön az a pont, amikor elengedhetetlenné válik a felújítás vagy az átalakítás. Az Aliante csapatával minden megteszünk annak érdekében, hogy az ingatlan felújítása csak egyszerű döntések sora legyen számodra. Több, mint 20 éves tapasztalatunkkal magas szakértelemmel és minőségi anyagokkal dolgozunk annak érdekében, hogy az eredménnyel minden egyes ügyfelünk elégedett legyen. Keress minket egyedi ajánlatokért!
 

Ingatlan felújítás egyszerűen

Aki végzett már ingatlan felújítást, az valószínűleg nem csak hallomásból ismeri, hogy mennyire nehéz megbízható és szabad kapacitással rendelkező szakembereket találni. Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy az ingatlan felújítás történhet ennél sokkal egyszerűbben is és nem kell egy rémálomnak lennie? Az Aliante komplex megoldásaival lehetőséget nyújt a megbízónak és a vállalkozónak is, hogy a munka gyorsan és problémamentesen megvalósuljon a lehető legrövidebb határidővel.

Milyen ingatlanok felújítását vállaljuk elsősorban?

Többek között olyan ajánlatokat várunk, akiknél elsőszámú a prémium minőség, az egyediség, a stílusos és a praktikus megoldások. Cégünknél minden részletre figyelünk és előre tervezünk, hogy ügyfeleink minden téren elégedettek lehessenek. Szeretjük a nagy projekteket, így olyan nyaralók, otthonok, ingatlanok felújítását vállaljuk, amelyeknél fontos a luxus és az elegancia. A magánszemélyek mellett vállalkozások számára is elérhetőek vagyunk, legyen szó szállodák, hotelek, éttermek, teljes irodák, üzletek, magánkórházak, fogászatok vagy rendelők teljes körű felújításáról.

Milyen szakemberek kellenek az ingatlan felújításhoz?

Egy ingatlan felújítás nem egyszerű folyamat és a különböző területet sokféle szakembert igényelnek. Nagyszerű tervezőink és kivitelezőink vannak, akik mindig a legjobb minőségű munkára törekednek. Olyan belsőépítészekkel, bútorgyártókkal, szakmai kivitelezőkkel és kereskedőkkel dolgozunk együtt, akik mind-mind elismertek a saját területükön. Ingatlan felújítás során az alábbi szolgáltatások érhetőek el:
 • Nyílászárók lecserélése
 • Kőműves munkák
 • Burkolás
 • Ácsmunkák és tető felújítás
 • Vízvezeték hálózat és rendszer felújítás
 • Gázvezeték hálózat és rendszer felújítás
 • Villanyvezeték hálózat és rendszer felújítás
 • Légtechnikai hálózat és rendszer felújítás
 • Asztalos munkák
 • Felületkezelés
 • Kerítés, kapu és bejárat felújítás.
 • Restaurátori felújítások
 

Ingatlan felújítás magas minőségű anyagokkal

Az ingatlan felújítások során az alapanyagok beszerzése általában hosszú időt és sokrétű tapasztalatot igényel, de mi ennek a terhét is levesszük ügyfeleink válláról. Ahelyett, hogy üzletekről üzletekre jársz, és keresed a megfelelő színű, méretű, mennyiségű alapanyagokat, bízd ránk ezt a lépést is! 

Milyen anyagokat válasszak az ingatlan felújítás során?

Az ingatlan felújítás során az egyik legnehezebb dolog a megfelelő alapanyagok kiválasztása, hiszen ezek meghatárázzák a minőséget és időállóságot is. Tapasztalatunknak és kapcsolatrendszerünknek köszönhetően az ár-érték arányban legmegfelelőbb alapanyagokat szerezzük be neked, hogy az eredménnyel sokáig elégedett lehess.
 

Ingatlan felújítás egyedi igények alapján

Különleges ötleted van, valami olyan dologra vágysz, amit még máshol nem nagyon láttál? Esetleg láttál egy jó ötletet  és szeretnéd kicsit a lakásodra formálni a dolgot? Az ingatlan felújítás előtti egyeztetés alkalmával mutasd be ezeket nekünk! Minden ingatlan felújításunk az egyedi igények figyelembevételével, és a mi szakmai javaslataink alapján történik meg, az otthonos lakások és optimális térkihasználás érdekében. Nemcsak az esztétikumra, hanem a praktikusságra és a minőségi kivitelezére is nagy figyelmet fordítunk. Ha nincsenek még saját elépzeléseid, akkor nézd meg a mi ingatlan felújításainkat, biztosan találsz majd egy kis inspirációt Referenciáink között!
 

Aliante Solutions

Ajánlatkérés