Kattints Kattints

Aliante Solutions

Szolgáltatásaink

Prémium minőségű kivitelezés

Prémium minőségű korszerű lakások, házak, luxusvillák kivitelezése. Otthonodat olyanra fogjuk megépíteni, ahogyan álmaidban szerepelt - ugyanis számos olyan trükköt ismerünk, aminek köszönhetően praktikusabbá, energiatakarékosabbá és persze exkluzívvá tehetjük leendő lakásodat vagy házadat! 
 

Ingatlan felújítás

Megváltoztatnád lakásod berendezését vagy újra terveznéd teljes otthonodat? Felújítanád megvásárolt ingatlanod vagy egyszerűen optimalizálnád az energiaforrásokat? Esetleg úgy döntöttél, hogy ideje egy motiválóbb környezetet létrehoznod dolgozóid számára, vagy egyszerűen ráférne rá egy felújítás az irodára? Szállodád már nem felel meg a mai modern elvárásoknak és újragondolnád a berendezéseket vagy új közösségi tereket hoznál létre leendő vendégeid számára? Az ingatlan felújítás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint az Aliante csapatával!

Generálkivitelezés és Kulcsrakész ház kivitelezés

Szeretnéd, ha levenné valaki az építkezés, felújítás nehézségeinek terheit a válladról? Itt a lehetőség: Te megálmodod, mi pedig megvalósítjuk álmaid otthonát, a tökéletes irodát, vagy nyaralót! Évtizedes tapasztalattal cégünk vállalja kulcsrakész házak, irodák vagy egyedi épületek építését az ország bármely pontján. Generálkivitelezésben az élen járunk!

Tervezéstől az építésig

Egy építkezés folyamata során a kivitelezéstől a megvalósításig rengeteg egyeztetésre van szükség. Amennyiben minket választasz a tervezésen túl ezeket a terheket is levesszük a válladról, ugyanis a az első lépésektől az építkezés legvégéig számíthatsz az Aliante Solutions csapatára!

Aliante Solutions

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket