Középpontban az álmok

Egy luxusvilla, panorámás ingatlan vagy prémium otthon megvalósítása óriási lépés. Sokan már az indulásnál nehézségekbe ütköznek, ugyanis számtalan kivitelező cég van a piacon. Úgy érdemes választani, hogy a tervezéstől a kulcsok átadásáig lehessen számítani vállalkozásra és minden fázisban kiegyensúlyozott, pontos munkát végezzenek. Cégünk több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik: teljes szakembergárdával vállaljuk prémium villák, irodák, társasházak, éttermek, szállodák, hotelek kivitelezését is.

Prémium, mérettől független építészeti megoldások.

A teljes folyamatot lefedő szakemberhálózattal rendelkezünk.

Saját fa- és asztalosüzemünk garantálja a tökéletes minőséget.

Privát és üzleti beruházások tervezését és kivitelezését egyaránt vállaljuk.

Prémium megoldások

Legyen szó luxusvilláról, elegáns étteremről vagy ötcsillagos szállodáról, egy biztos: a Megrendelőnek csak a legjobb lehet elég jó. Ezt csak úgy kaphatja meg, a szakmai hozzáértés prémium alapanyagokkal és minden részletre kiterjedő, ügyfélközpontú kommunikációval társul. Ezt nyújtjuk Ügyfeleinknek!

A prémium ingatlanoknál olyan egyedi kérések és különleges elképzelések merülhetnek fel, amelyek megoldása erős ügyfélközpontúságot és különleges szakértelmet kíván. Célunk, hogy a végeredmény harmonizáljon azzal, amit Ügyfelünk a folyamat legelején elképzelt – akár luxusnyaralóról, akár egy elegáns irodáról vagy egy egyedi stílusban megálmodott étteremről legyen szó.

A grandiózus álmok megvalósítása mellett a praktikus részletekre is odafigyelünk. A gardróbok polcrendszerétől a konnektorok kiosztásáig ismerünk minden olyan praktikát, amelyek a későbbiekben egyszerűbbé tehetik a hétköznapokat. Az Alianténál saját tervező és generálkivitelező csapattal dolgozunk, így nemcsak a kifogástalan minőség, hanem a folyamatok gördülékenysége is garantálható.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Lakások, irodák generálkivitelezését

Homlokzati hőszigetelést

Tetőszigetelést

Burkolást

Épület- és bútorasztalos feladatokat

Festést

Egyedi bútorok gyártását

Lakatos munkákat

Ács munkákat

Villanyszerelést

Miért velünk?

  • Az Aliante Kft. szakértelme több mint negyedszázada áll megrendelői szolgálatában. Jogelődje, a BG Generál kezdetben üzemeltetési és létesítménygazdálkodási fókusszal rendelkezett, majd nagy tapasztalatot szerzett a generálkivitelezés területén is. Minden esetben igényre szabott, innovatív, minőségvezérelt megoldásokat hozzunk létre.
  • Saját szakemberekkel és asztalosüzemmel rendelkezünk, így könnyedén reagálunk az egyedi elképzelésekre is.
  • Cégünk teljeskörű szolgáltatást vállal, akár szerkezetkész, akár kulcsrakész megoldásokat szeretne.
  • A kivitelezés követően, igény esetén vállaljuk az üzemeltetési feladatokat is, egyaránt nyújtunk „soft és „hard” facility menedzsment megoldásokat is partnereink számára.

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg?
Beszélgessünk!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Adatvédelem*